22-08-2018

Når livet bliver en kamp.

Du vandrer på kanten af livet i søgen efter et sted at finde hvile. Udsultet og svag men alligevel med en styrke der kæmper for et liv, der endnu ligger skjult.

Usynlig er du, som når livet forsvinder og alligevel så synlig, fordi du med hele din krop skriger din smerte ud. Sjælens landskab kender du, og men du er faret vildt, og livet er blevet til en kamp, hvori du forsvinder.

Jeg tilbyder nærværende terapi og sjæle sessioner, der understøttes af ernæringsvejledning samt blomsterremedier for dig som har bevæget dig ind i anoreksiens livsfornægende landskab.

Omsorgsfuldt bevæger vi os igennem modstanden og alt det, der holder dig fængslet i din egen indre kamp. At spise er at sige ja til livet, hele dig og alt hvad du er. Levende og fri, sårbar og smuk, skrøbelig og alligevel så stærk.
Lyset i dine øjne venter på dig, og livet kalder.

Jeg ser dig, lytter til dig og møder dig der, hvor du er allermest træt og udpint, blot for at åbne den dør, der fører til nyt liv.
Følelsernes intense dans forløses ind i den stilhed, der hviler i dit hjerte, og som rummer kernen af den, du i sandhed er.