Hjertes stilhed

En åben rejse i helligt rum. 

Måske var det stilheden, der vækkede hende. Lyset, den favnende sjæl. Måske var det længslen hjem, der åbnede hende. Denne kalden fra hinsides der havde fulgt hende siden tidernes morgen. Dengang hendes unge væsen stadig var uskyldig i en verden af vildfarelse. 

Hun hørste denne hvisken i menneskets sjæl ...   denne dybe intense tilstedeværelse, der trods sin sagte lyd bragte mennskets ind i åbent fremmed land. I sin rå sårbarhed lod hun sig dvæle, vendte sig mod dybet og afslørede skyggernes forløsende dans. 

Healing begynder i hjertet.

Vi er alle født med åbne, uskyldige hjerter skænket af kærlighed og nåde. I vores første åndedræt husker vi. Vi husker vores oprindelige rødder og kender os selv som børn af guddommelig evigt liv. Vi bærer evnen til at elske og blive elsket, det er en medfødt dyb kvalitet rodfæstet dybt i vores hjerter.

Essensen, i mit møde med dig, er at vække sjælens lys og åbne døren ind i hjertet påny. At træde ind i den stilhed, der favner og healer den smerte, der i sin tid har fået dig til at lukke hjertet og skabe adskillelse fra den intime smag af alt liv.

Sammen rejser vi ind i dit indre landskab og åbner minderne om, hvem du i sandhed er. Dine rødder og valgte skæbne.

Din sårbarhed er din styrke og ikke en side af dig, som skal gemmes væk. Du er båret trygt og favnet af livets kærlige anker. Utallige velsignelser af lys og nåde bliver dig åbenbaret ved livets hellige port.

Redskaberne jeg bruger i en hjerte session er holistisk sammensat af fordybende samtale, yoga og bevægelse, hellig olie, healingsmassage og stille hjerte indvielser. Yderligere tilbyder jeg velafbalancerede ernæringsvejledning suppleret med nøje udvalgte blomsterremedier til at tage med hjem for videre healing.

Min håb er at skabe en tryg rede, hvori du rejser ind i kroppens og sjælens forunderlige landskab og møder dybden af stilhed i hjertets hellige rum. 

Ingen bør rejse så dybt alene. 

Båret af en styrke større end mig selv, har jeg selv rejst dybt og længe i det indre landskab af den menneskelige sjæl. Intet er mig længere skjult.

Når jeg nu vælger at træde ud af min trygge hule og viser de mest sårbare, åbne, autentiske sider af mig selv, er det fordi jeg kender smerten, når livet bliver så kvalt, at døden banker på døren. Ingen bør rejse så dybt alene. Derfor tilbyder jeg at rejse med dig, gribe din hånd og hjælpe dig til at vælge livet påny.

Jeg ser dig, når du fornægter dig selv at leve, når livets melodi gør så ondt, at du ej længere kender din sang. Vejen er sløret og adskillelsen dyb. Det er her, jeg tilbyder at møde dig, favne dig og åbne dig ind i åndedrættet påny. For jeg kender også livet på den anden side. Der, hvor den dybe essens af livets kærlighed atter planter sig i hjertet og får os til at leve påny. Min rejse har åbenbaret frugten af liv, og jeg har fundet hvile i den, jeg i sandhed er. 

Liv, kærlighed og dansen i følelsernes land, imellem lys og mørke, nat og dag ...   mine døre åbne for alle, der kæmper med at tage livet helt der ind, hvor fryden atter vækkes og smilet hviler i hjertets lys.

Silence at the island Tilos, Greece.