Hjertets Stilhed

En åben rejse i helligt rum. 

Måske var det stilheden, der vækkede hende. Lyset, den favnende sjæl. Måske var det længslen hjem, der åbnede hende. Denne kalden fra hinsides der havde fulgt hende siden tidernes morgen. Dengang hendes unge væsen stadig var uskyldig i en verden af vildfarelse. 

Hun hørste denne hvisken i menneskets sjæl ...   denne dybe intense tilstedeværelse, der trods sin sagte lyd bragte mennsket ind i åbent fremmed land. I sin rå sårbarhed lod hun sig dvæle, vendte sig mod dybet og afslørede skyggernes forløsende dans. 

Vi er alle født med åbne, uskyldige hjerter skænket af kærlighed og nåde. I vores første åndedræt husker vi. Vi husker vores oprindelige rødder og kender os selv som børn af guddommeligt evigt liv. Vi bærer evnen til at elske og blive elsket, det er en medfødt dyb kvalitet rodfæstet dybt i vores hjerter.

Essensen i min indviede rejse er at vække åndens lys og åbne døren ind i hjertet påny. At træde ind i stilhedens hellige rum og heale den smerte, der får så mange af os til at lukke hjertet og skabe adskillelse fra den intime smag af alt liv. 

Båret af pilgrimmens ånd rejser jeg ind i livets indre og ydre landskaber og åbner minderne om, hvem vi i sandhed er. Vores rødder og valgte skæbne. Jeg hidkalder sjælens lys og bringer liv til stilheden og den iboende livskraft, der er vævet ind i hjertet af alt liv.

Silence at the island Tilos, Greece.
Stilhed er bøn. Sårbarhed er visdom og styrke. Et eventyr og kærlighedsbrev skrevet ind i hjertet af vores sjæl. Vi er alle velsignet af livet. Lys, barmhjertighed og nåde bliver os åbenbaret ved livets hellige port.